page_banner

produk

Bahan Insulasi Termal

produks

Sistem ditiup

Katrangan lan keuntungan

XH-1690

C5, HCFC, 141B, H2O

Tujuan umum lan nyedhiyakake stabilitas sing apik.

XH-1625

C5, HCFC, 141B

menehi faktor K kurang.

XH-1613

C5, HCFC, 141B

Ngapikake struktur sel.

XH-1698

C5

Struktur sel sing apik banget, emulsifikasi apik lan faktor K

XH-1686

C5

Nyedhiyakake struktur sel sing apik lan faktor K sing apik.

XH-1688

C5

Ing piranti biaya-efektif, energi solar lan mesin pembeku.